2009. május 18., hétfő

Indul a WebMa keresőmarketing blog.
A blog a WebMa munkatársai által szerkesztett szakmai napló, amelynek célja, hogy az online marketing, keresőmarketing és keresőoptimalizálás szűk és tág kérdéseivel közérthetően foglalkozzon. Szeretnénk elérni, hogy írásaink gondolatébresztőek és hasznosak legyenek a cégvezetők és marketingesek számára. Szerzőink sokoldalú, egymást kiegészítő tudása és tapasztalata biztosítja a 360 fokos spektrumot, amelyet szolgáltatás portfóliónkban is kínálunk.
A blogot nem "sufni optimalizálási" útmutatónak szánjuk, mert véleményünk szerint a keresőmarketing jóval komplexebb annál, mintsem néhány cikk, tanulmány elolvasásával szakértővé képezhessünk magunkat, ráadásul minden eset egyedi megoldást kíván, a kiindulási helyzet, iparági verseny, valamint az üzleti célok és erőforrások függvényében.
A bejegyzések alapját az aktualitások, esettanulmányok, érdekességek, iparági információk, kutatások adják, a hol – blogról lévén szó – természetesen élünk a saját vélemény közlésének lehetőségével. Örömmel várjuk a kérdéseket és kommenteket közvetlenül a blogba vagy a blog_kukac_webma_pont_hu címre.
A blog az alábbi témákkal foglalkozik: analitikus marketing, mérhetőség és hatékonyság, megtérülési szemléletű marketing tervezés, hagyományos marketing és keresőmarketing, Google AdWords hirdetési program, Google Analytics webstatisztikai rendszer, keresőoptimalizálás tartalmi és marketing kérdései.
Szerzőinknek véleményszabadságot biztosítunk, így némely bejegyzés nem feltétlenül egyezik meg a WebMa hivatalos álláspontjával.

Kellemes és hasznos időtöltést kíván a WebMa csapata Budapestről és Londonból.

Keressen minket bizalommal, ha online marketing aktivitásaihoz profi segítségre van szüksége!


Újabb bejegyzés
Legrégebbi