2018. március 1., csütörtök

A WebMa is bekerült a Google “Agency of Tomorrow” exkluzív képzési progamjába

Örömmel jelentjük, hogy bekerültünk egy exkluzív Google programba!

Az “Agency of Tomorrow” programban közép-kelet-Európa negyvenhárom, a Google által kiválasztott Premier Google Partner ügynökség vezetői vehetnek részt. Olyan ügynökségek kerültek kiválasztásra, melyek nyitottak az új megoldásokra és ötletekre, ugyanakkor képesek arra, hogy megosszák tudásukat a regionális piacon.

A digitális világban a tudás folyamatos fejlesztése elengedhetetlen, ha szakmailag kiváló minőséget szeretnénk nyújtani. Tanulni pedig mindig a legjobbaktól érdemes, így nem is volt kérdés, hogy a Google-nál keresve sem találhattunk volna jobb forrást a megfelelő tudás megszerzésére.

Nagyon örülünk neki, hogy sokéves stratégiai partnerségünket most egy újabb szintre emelhetjük a Google-lal!

A három kiválasztott magyar ügynökség (Intren, Growww Digital, WebMa) és a Google képviselői a 2018. február 26-ai varsói programindító eseményen.

Sajtóközlemény:
http://www.technokrata.hu/egazdasag/digitalis_oktatas/2018/02/28/harom-magyar-ugynokseg-is-bekerult-a-google-szakertokepzesi-programjaba/

Keressen minket bizalommal, ha online marketing aktivitásaihoz profi segítségre van szüksége!


Újabb bejegyzés
Korábbi bejegyzés

1 megjegyzés:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hộ hàng mỹ uy tín trên website pandora úc hay dịch vụ order hàng mỹ vận chuyển ship hàng mỹ về Việt Nam uy tín và hướng dẫn cách mua hàng trên amazon ship về việt nam giá rẻ.

    VálaszTörlés