2020. július 23., csütörtök

International Growth Partner lett a WebMa

Az idei évben a WebMa - aki néhány éve már büszkén viseli a Premier Google Partner jelvényt, néhány tucat kiválasztott Mo-i ügynökséggel együtt - 2020-ban újabb nagy lépést tett.

Idén lehetőséget kaptunk a Google Partners “International Growth Program”-ban való részvételre, amelynek keretében nagyon értékes szakmai tréningeket kaptunk a Google-tól annak érdekében, hogy az eddiginél még sokkal hatékonyabban segíthessük a növekedésben kifejezetten a nemzetközi piacra törő ügyfeleinket. Azokat, akik új, külföldi piacokon szeretnék sikerre vinni terméküket vagy szolgáltatásukat.

A külföldi célpiacok meghódításához nélkülözhetetlen a profi online jelenlét, amely egy adatokon és piacismereten alapuló, jól átgondolt komplex online marketing stratégiával kezdődik, a későbbi megvalósítás pedig magába foglalja a kereső- és konverzióra optimalizált saját weboldalt, méréseket és a profi online hirdetéseket, egyszóval az online- és a performance marketing teljes eszköztárát.

Nagyon hálásak vagyunk érte, hogy részt vehettünk ebben a programban, ahol rengeteg muníciót, naprakész új tudást kaptunk kifejezetten a nemzetközi növekedést megcélzó ügyfeleink hatékony támogatásához.

Nemzetközi piacra lépő ügyfeleinknek a Google szakmai támogatásával olyan kritikus területeken tudunk segítséget nyújtani, mint a nyelvi lokalizáció, webshopok esetében az online fizetés lehetőségei az adott országban vagy éppen a kiszállítás lehetőségei vagy a weboldal felhasználói élmény szempontú értékelése és fejlesztése.

Ha magyarországi cégként úgy érzi, hogy a hazai piac már szűkös Önnek, akkor érdemes kipróbálnia a Think with Google vadiúj ún. Market Finder eszközét, amely nem ígér kevesebbet, mint hogy a weboldalunk, a termék-kategóriánk és egyéb paraméterek alapján javasol a termékünk vagy szolgáltatásunk értékesítéséhez releváns célpiacokat. A “Find a partner” menüpontban pedig megtalálhatjuk a programban részt vett Google Partner ügynökségeket, köztük a WebMát is.

Köszönjük szépen a lehetőséget és a tréninget a Google szakembereinek!

Újabb bejegyzés
Korábbi bejegyzés